Spolmunstycken

Spolmunstycket (BPS Kiruna) ger en koncentrerad stråle som effektivt tar bort fasttorkade avlagringar, smuts och fett. Spolmunstycket minimerar dimbildningen vid rengöring, vilket minskar risken för inandning och spridning av ohälsosamma bakterier. Spolspjutet har samma invändiga munstycksdesign som spolmunstycket. Med det långa skaftet kommer du närmare det ska spola, vilket innebär att dimbildningen kommer ännu längre bort. Du kan också förenkla renspolning i exempelvis pumpstationer då du kommer ner genom gallerdurken i sumpen och kan spola utan att lyfta upp det. Spolspjutet finns i två standardlängder 1,40 meter och 2,20 meter, men du kan naturligtvis få det i den längd som passar er bäst.

Det roterande spraymunstycket ger en kontinuerlig rengöring av pumpstationen. Den kopplas till rent vatten (brutet vattensystem) och slår på och spolar rent när pumpen slår av. Det här minskar antalet gånger som ni behöver spola stationen manuellt.

Spolmunstycket, spolspjutet och det roterande spraymunstycket är framtagna för en effektiv rengöring och för att få en bra arbetsmiljö.

Visa som Grid Listvy

6 artiklar

per page
Sätt fallande sortering